torsdag den 7. februar 2008

Peru 2

Rosa Nautica var virkelig en luksusrestaurant med vinkyper og det hele. Laekker mad, 1 flaske af den dyreste og 1 flaske af den billigste peruanske vin, 4 forretter og 4 hovedretter og saa kunne vi ikke mere, 1000 danske .
Tirsdag vaekkede vi saa Hanne og Lars med hornmusik ( paa mobilen), soelvbryllupsskilt og gammel dansk kl 5.30. Afsted til Cusco med fly, hvor vi ankom kl 10.45. Paa det tidspunkt havde jeg faaet en turistmave , men taget en hestepille , men maatte laegge mig . Lars fik saa ogsaa en omgang. Saa resten af dagen gik med det + hojdesygen ogsa spillede ind hos os alle. Onsdag gik det bedre, saa vi gik en lille tur i byen, spiste frokost paa en balkonrestaurant og var derefter paa en bustur til nogle sevaerdigheder i byen, samt nogle inkamonumenter uden for , imponerende. Byen er langt mere fredelig og meget renere end Lima, men 70% lever ogsaa af turisterne.
Hotellet er naermest et hostal, men meget hygeligt og soede mennesker. C & C's guider er utroligt punktlige og meget hjaelpsomme.
I dag har vi saa bare tullet rundt, set paa butikker og hygget os. I morgen gaar turen saa til naeste hotel i Den Hellige dal, afhentning kl 9, heldagstur med egen guide.

Ingen kommentarer: